Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv alungare pasari si animale Animal Repel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13486 lei Lei
Brand
Animal Repel
Out Of stock
Descriere
Pestmaster Animal Repel - Dispozitiv electronic, fara chimicale, non poluant si ecologic, pentru alungarea pasarilor si animalelor salbatice din gradini, livezi, ferme, etc.

Cum functioneaza:

Aparatul este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si altor zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animale mici. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor sau animalelor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga daunatorii pe care dorim sa ii combatem.

Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 mp. Volumul sunetului emis este de 110 dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pentru protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, sau animale mici precum dihori, jderi, vulpi, iepuri, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor sau animalelor salbatice din padure.

Instalare:

Aparatul este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica.

Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj.

Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii se va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pentru cateva secunde.

Aplicabilitate:

Ideal pentru protejarea gradinilor de flori si legume, livezilor, campiilor cu recolte, gazonului din fata casei. Se amplaseaza la nivelul solului, prin infigere in pamant, zapada, nisip, etc. Deasemenea, ideal pentru a va proteja casele de vacanta de la munte impotriva salbaticiunilor din padure sau cele de la mare impotriva pescarusilor.

Avantaje:

Non toxic si ecologic. Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie. Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor. Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.

Specificatii:

Alimentare: 4 x D (R20)

Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70 mp

Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110

Volumul alarmei acustice: 110 dB

Material carcasa: aluminiu si plastic ABS

Expediem in toata tara cu cele mai mici costuri de transport.
Vizitati magazinul nostru : WWW.CASA-ANIMALELOR.RO
Trimite mesaj
Din Gura in Gura