Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat daunatori cu ultrasunete si unde electromagnetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7199 lei Lei
Brand
ZN1002
Out Of stock
Descriere
Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva unui spectru de daunatori foarte larg, precum soareci, sobolani, rozatoare, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, termite, capuse, carii de lemn.

Cum functioneaza:

Aparatul combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a casei, alungand daunatorii chiar si din locurile cele mai greu de patruns: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din mobila, camari si spatii inguste.

Modul in care actioneaza aparatul este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al daunatorilor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.

Instalare:

Aparatul se alimenteaza introducandu-l in orice priza normala de 220V, si va incepe sa emita. Aparatul prezinta doua butoane, unul pentru setarea frecventelor emise de aparat, si unul pentru a porni sau opri lumina de veghe. Recomandam ca ultrasunetele sa fie setate in pozitia "Variabil", astfel incat frecventele sa se schimbe constant, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o frecventa si sa devina imun.

Pe panoul frontal se regasesc doua led-uri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, si unul de culoare rosie, ce indica emisia undelor electromagnetice. Acestea vor clipi intermitent, si vor indica buna functionare a dispozitivului, intrucat dvs. nu veti auzi nimic.

In partea de jos a aparatului, mai exista un led de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea, si pe care il puteti comuta cu ajutorul unui buton dedicat.

Aplicabilitate:

Puteti folosi aparatul oriunde, si in orice moment al zilei, intrucat nu va produce zgomot, fum sau miros. Deasemenea, nu afecteaza oamenii, copiii, batranii sau animalele de companie. Poate fi folosit acasa, la birou, in scoli si gradinite, in magazine alimentare, in biblioteci, etc.

Avantaje:

Nu foloseste substante toxice ce pot afecta persoanele in varsta, copiii sau astmaticii.

Nu produce fum sau mirosuri neplacute. Este complet silentios, si nu va deranja vecinii sau animalele de companie.

Consumul redus de energie electrica.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aria de acoperire: 150 mp

Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice

Lumina ambientala

Consum: 1 W

Expediem in toata tara cu cele mai mici costuri de transport.
Vizitati magazinul nostru : WWW.CASA-ANIMALELOR.RO
Trimite mesaj
Din Gura in Gura