Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat anti-rozatoare A319 Dual Pest Repeller

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Brand
A319 DUAL
Out Of stock
Descriere
Cum funtioneaza:

Aparatul A319 Dual Pest Repeller este dotat cu doua boxe speciale, ce emit ultrasunete. Aceste ultrasunete sunt auzite si simtite doar de unele animale, fiind cuprinse intre frecvente imperceptibile pentru urechea umana.

Animalele au simturile mult mai bine dezvoltate decat omul, iar acest aparat se bazeaza pe aceasta sensibilitate crescuta a vietuitoarelor la diversi stimuli exteriori, precum sunetul.

Aparatul A319 DUAL Pest Repeller este conceput special pentru a afecta sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, gandacilor, tantarilor, furnicilor, paienjenilor si altor insecte. Nu este destinat si nu va afecta alte animale, precum caini, pisici sau alte animale de companie.

Instalare:

Aparatul se alimenteaza de la orice priza de 220V. Nu necesita instalare speciala, sau setari complicate. Imediat ce a fost introdus in priza, va incepe sa functioneze. Dvs. nu veti auzi insa nimic, dar un LED de culoare rosie prezent in partea frontala a aparatului va confirma buna functionare a acestuia.

Deasemenea, in partea din spate, langa mufa pentru alimentare, se afla doua butoane. Butonul rosu care se apasa va emite un sunet, de TEST, pentru a simula modul in care daunatorii percep ultrasunetele. Deasemenea, mai exista un buton de ajustare, ce se poate roti stanga - dreapta, pentru a modifica frecventele. Dvs. puteti verifica si auzi aceste frecvente daca tineti apasat butonul rosu, in timp ce rotiti de butonul de ajustare.

Efectul preconizat:

Aparatul va incepe sa emita ultrasunete imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora.

Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectatI de aparat, intrucat sistemul lor auditiv si nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru o protectie maxima. Consumul de doar 2 W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.

Aplicabilitate:

Design-ul sau foarte modern il face ideal in orice incapare. Fie ca il folositi la birou, acasa, intr-un magazin alimentar, gradinita, scoala sau orice alt spatiu public nu va atrage atentia asa cum o fac de exemplu capcanele clasice cu lipici.

Va puteti bucura de un spatiu lipsit de soareci, sobolani, gandaci, rozatoare, furnici si alte insecte, atata vreme cat aveti aparatul A319 DUAL Pest Repeller introdus in priza.

Nu va afecteaza animalele mari de companie, pestii, pasarile sau membrii familiei dvs. Poate avea influente asupra hamsterilor sau porcusorilor de guineea.

Avantaje:
Dimensiuni compacte
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani si gandaci.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 2W
Frecvente: 24.000 - 45.000 Hz
Putere sonora: 2 x 130 dB
Suprafata acoperita: pana la 200 mp
Dimensiuni: 14 x 8.2 x 6.8 cm.

Expediem in toata tara cu cele mai mici costuri de transport.
Vizitati magazinul nostru : WWW.CASA-ANIMALELOR.RO
Trimite mesaj
Din Gura in Gura